ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 

Ο Γιάννης είναι η καρδιά και η ψυχή των καταλυμάτων μας. Στις αρχές της δεκαετίας του 70 έχτισε μαζί με τους γονείς του Ξενοφών & Σοφία τα "Διαμερίσματα Ξενοφών" στα Μάταλα.  

Με πολύ αγάπη και μεράκι επέκτεινε τα επόμενα χρόνια την επιχείρησή του σχεδιάζοντας, επιβλέποντας και χτίζοντας σπίτια και διαμερίσματα στα Μάταλα και στα Πιτσίδια.

 

 

Εμείς, Σοφία και Νίκος (και τα μικρά μας) διαχειριζόμαστε όλα τα καταλύματά μας. Κατά την καλοκαιρινή σεζόν θα μας βρείτε στην υποδοχή μας στα "Διαμερίσματα Ξενοφών" στα Μάταλα.
Και βέβαια είμαστε και στη διάθεσή σας στο τηλέφωνο και στο e-mail. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε! 

 

 

 

Η Εύα ήρθε πριν από 5 χρόνια για διακοπές στα διαμερίσματά μας και αποφάσισε να μείνει.

Τώρα μας βοηθάει στην διαχείριση των καταλυμάτων μας και μας υποστηρίζει 

στην εξυπηρέτηση πελατών στην υποδοχή στα "Διαμερίσματα Ξενοφών" στα Μάταλα.

 

 

 

 

Η Μαρίνα κατάγεται από την Ιταλία, αλλά περνάει τον χρόνο της στην Ινδία και στην Ελλάδα. Κατά την καλοκαιρινή σεζόν έχουμε την τύχη να βρίσκεται στα "Διαμερίσματα Ξενοφών" στα Μάταλα, όπου δίνει μαθήματα yoga στην ταράτσα μας.

 

Η Γκίλντα είναι μια από τις νεράιδες καθαρισμού μας και φροντίζει με πολύ αγάπη  και στοργή να είναι όλα τα διαμερίσματά μας στα Μάταλα καθαρά και να μην λείψει τίποτα στους πελάτες μας.

 

 

Η Μαρία είναι η νεράιδα καθαρισμού μας στα Πιτσίδια και είναι υπεύθυνη για την καθαριότητα και την συντήρηση όλων των κατοικιών μας. Θα χαρεί να σας βοηθήσει σε ότι και αν χρειαστείτε.