ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 

Ο Γιάννης είναι η καρδιά και η ψυχή των καταλυμάτων μας. Στις αρχές της δεκαετίας του 70 έχτισε μαζί με τους γονείς του Ξενοφών & Σοφία τα "Apartments & Studios Xenophon" στα Μάταλα.  Με πολύ αγάπη και μεράκι επέκτεινε τα επόμενα χρόνια την επιχείρησή του σχεδιάζοντας, επιβλέποντας και χτίζοντας σπίτια και διαμερίσματα στα Μάταλα και στα Πιτσίδια.

 

 

Εμείς, Σοφία και Νίκος (και τα μικρά μας) διαχειριζόμαστε όλα τα καταλύματά μας. Κατά την καλοκαιρινή σεζόν θα μας βρεις στην υποδοχή μας στα "Apartments & Studios Xenophon" στα Μάταλα. Και βέβαια είμαστε και στη διάθεσή σου στο τηλέφωνο και στο e-mail. Θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε! 

 

 

 

Η Εύα ήρθε πριν από 5 χρόνια για διακοπές στα διαμερίσματά μας και αποφάσισε να μείνει. Τώρα μας βοηθάει στην διαχείριση των καταλυμάτων μας και μας υποστηρίζει 

στην εξυπηρέτηση πελατών στην υποδοχή στα "Apartments & Studios Xenophon" στα Μάταλα.

 

 

 

 

Η Γκίλντα είναι μια από τις νεράιδες καθαρισμού μας και φροντίζει με πολύ αγάπη  και στοργή να είναι όλα τα διαμερίσματά μας στα Μάταλα καθαρά και να μην λείψει τίποτα στους πελάτες μας.

 

 

Η Μαρία είναι η νεράιδα καθαρισμού μας στα Πιτσίδια και είναι υπεύθυνη για την καθαριότητα και την συντήρηση όλων των κατοικιών μας. Θα χαρεί να σε βοηθήσει σε ότι και αν χρειαστείς.